diumenge, 11 de setembre del 2011

EL PÚBLIC OPINA...

He tingut la sort d'assistir a la conferència. Rica en detalls i dades, a més d'haver pogut gaudir dels comentaris experimentats tant d'obres del propi ponent sobre Montserrat com d'altres artístes destacats de diferents èpoques.
Montserrat, aquarel-les de gran qualitat i unes explicacions acurades. No es pot demanar res mes.
Moltes gràcies.

EL PÚBLIC OPINA...


Manuel Plana
He trobat aquesta adreça electrònica al vostre web.
Les referències que tinc de vostè és que vaig poder assistir a l'acte que vau presentar el passat dissabte a la sala Casal de Navarcles. També tinc una publicació vostre sobre aquarel·la urbana.

Primer us voldria felicitar pel contingut de la interpretació del massís montserratí i també pel treball d'anàlisi sobre la pintura montserratina. Dintre del to cordial que vau utilitzar es notava un alt nivell de coneixement i experiència amb el tema. Us he de confessar que per a mi, van ser, gairebé dues hores, d'atenció intensa.
Vaig escoltar que fèieu classes d'aquarel·la. En el web he vist que doneu classe a l'escola de Belles Arts.
Us vull demanar si feu classe en algun lloc amb possibilitat d'assistir-hi més obertament que en una escola universitària.

He anat fent aquarel·la de manera autodidacte i m'agradaria poder tenir millor opinió i criteri de com treballar amb el paper, l'aigua i el pigment.
Gràcies
Joaquim Garcia Comas